Del 1

Del 2

Ønsker du at købe adgang til +12 timers undervisning og analyser?

Køb livstidsadgang til +12 timers undervisning samt analyser på abonnement. Prisen er 399,- i opstartspris + 199,- per måned.

399,- i opstartspris dækker undervisningen som du får livstidsadgang til. Den dag du evt. ikke er med i analyse-abonnementet mere, vil du altså stadig have adgang til undervisningsmaterialet. Den månedlige betaling dækker alt tilhørende analyse-abonnementet, hvilket er analyser, screeningsværktøj, E-mail alerts, portefølje, Watchliste osv. 

High Value
DKK 199,00 / month and a DKK 399,00 sign-up fee

Dette er den ultimative pakke for dig der gerne vil investere i kvalitetsvirksomheder med ro i maven. Ved denne pakke får du livstidsadgang til over 12 timers undervisning i min investeringsstrategi. Det er ikke blot undervisning i Fundamental analyse eller Teknisk analyse, det er undervisning i den helt konkrete strategi jeg hver dag bruger til at foretage investeringsbeslutninger med 100% ro i maven. Du bliver samtidig også medlem af analyse-siden, hvor du får adgang til alle analyser, der løbende bliver opdateret. Hver uge bliver der tilføjet nye analyser og nye virksomheder til min watchliste. Sidst men ikke mindst får du adgang til at se ind i min portefølje og modtage E-mail alerts hver gang der kommer nye analyser, eller hver gang jeg ændrer i min portefølje.

Hvad siger andre?

Online undervisning var en succes i sig selv hos Anders. Jeg købte desuden også adgang til abonnementet efterfølgende, og det er guld værd. Når man stadig er en smule usikker på, om man analyserer virksomhedernes regnskaber rigtigt, så er det genialt at have Anders’ analyser og vurderinger som backup.
 
Analyserne er meget grundige udført. I analysen får jeg en pris-indikation om, hvor kursen bør ligge, når jeg skal købe. Det giver mig mere mod på at investere. Førhen var det med lukkede øjne og krydsede fingre, når jeg trykkede på købsknappen. Nu er det med ro i sjælen, for jeg ved at analysearbejdet er gjort grundigt. 
Christine Andersen

Jeg synes det giver stor indsigt at følge dig i dine screeninger og analyser og din argumentation for valg af selskaber. Jeg er overordentlig tilfreds med dine udmeldinger.

Dine begrundelser for at handle på markedet, synes jeg er meget forståelige og logiske. Selvom jeg – som novice ud i at forstå økonomiske og regnskabsmæssige begreber/kategorier- sommetider stadig har problemer med at gennemskue sammenhængen, så hjælper dine analyser og skemaer til at gøre det mere og mere forståeligt. Det er jo en løbende læreproces, som jeg trods min høje alder, synes er meget fascinerende og spændende.

Claus Hvid Simonsen
Tak for et virkelig godt onlinekursus!
 
Jeg ledte i lang tid efter en måde at analysere interessante aktier på. Med Anders’ tilgang fandt jeg endelig metoden der kunne sortere de dårlige investeringer fra. Analyseværktøjet har gjort udslaget og den første handel efter kurset gav hurtigt et afkast på 26%. Ligeså vigtigt har kurset bidraget til at sortere de dårlige valg fra, som ellers ville have kostet på afkastet.
 
Således har jeg formået at højne kvaliteten af mine stock picks, efter at jeg har omsat Anders’ viden fra kurset, til et samlet afkast på +23% for året. En investering i et kursus hos Anders Egsvang er derfor hurtigt tjent hjem igen.
Henrik Hessel
investorguide og porteføljeværktøj

Vil du lære at finde kvalitetsaktier?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, ligesom +1.500 andre investorer og modtag som det første min 18-siders investor-guide + et porteføljeværktøj, til at samle alle dine aktier ét sted. Du får løbende analyser, gode råd og invitationer til spændende events. Jeg deler ud af mine erfaringer og hjælper dig til at blive en mere effektiv investor.

Anders Egsvang Logo hvid