Analyser, handels alerts, undervisning og meget andet…

Dette produkt er den ultimative pakke, til dig der ønsker at investere ud fra analyser, fakta og data. Du får her adgang til +19 timers undervisning og værktøjer til selv at lave analyser. Du får samtidig fuld adgang til udarbejdede analyser, visualiseret regnskabsdata på mere end +4500 amerikanske aktier og alle danske C25 aktier. Læs nedenfor hvad den ultimative pakke giver dig fuld adgang til. 

249,- per måned (Prøv 14 dage gratis)

Efter 14 dage fortsætter abonnementet til 249,- per måned, med mindre det afmeldes inden. 

Prøv 14 dage gratis
Aktieanalyser

Ingen binding

14 dages fuld tilfredshedsgaranti

Hurtig support

90%

90% af al den information der sendes til hjernen er visuel information. Vi er visuelle som mennesker og derfor opfanger og forstår hjernen visuel data langt hurtigere end tekst-baseret data. 

60.000X

Hjernen forstår billeder 60.000x hurtigere end tekst. Faktisk kan hjernen processere et billede på kun 13 milisekunder, hvor det tager ca. 150 milisekunder at processere et enkelt ord, for slet ikke at at snakke om sætninger. 

65%

Vi husker typisk kun 10% af det vi læser, 3 dage efter, men tilføjes et billede til samme information husker vi i stedet 65%. Et billede siger mere end 1.000 ord, og i følge disse statistikker er det altså ikke helt ved siden af. 

Dette får du adgang til ved køb af dette produkt

Udarbejdede analyser

Hver måned udarbejder vi nye analyser og følger udvalgte virksomheder tæt i deres udvikling. Du får adgang til disse analyser, så snart de er klar. Analyserne bruger vi selv i vores løbende investeringsbeslutninger og vi er derfor i samme båd, uden interessekonflikter. Vi modtager IKKE betaling fra nogen af de analysere virksomheder, men analyserer disse virksomheder for at finde frem til gode investeringsmuligheder. Vi analyserer danske aktier, amerikanske aktier, store og små og du vil formentligt finde analyser af spændende virksomheder du aldrig har hørt om før. 

Watchliste, portefølje og E-mail alerts

Du får adgang til udarbejdede watchlister af virksomheder vi allerede har analyseret og holder et vågent øje med, eller virksomheder vi er interesseret i at analysere i fremtiden. På den måde kan du hele tiden have en pipeline af løbende investeringsmuligheder og slå til når pris, værdi, potentiale og risiko hænger sammen. Du får også adgang til at se vores portefølje og vi udsender E-mail alerts hver gang en ny virksomhed analysere, købes til porteføljen, sælges eller andet. Vi kommenterer også på virksomhedernes løbende pressemeddelelser og regnskab. 

+25 års visualiseret regnskabsdata

Visualiseret regnskabsdata gør det muligt for dig at læse og forstå regnskab over en længere tidsperiode på et splitsekund. Du vil med visualiseret regnskabdata kunne bedømme en virksomheds finansielle udvikling på tværs af både specifikke regnskabstal, nøgletal og historiske værdisætning. Se for eksempel hvordan Vestas, Genmab eller Apple har vækstet omsætningen fra 2010 til 2020, se hvilken P/E-værdi selskaberne har handlet til i samme tidsperiode og vurder om virksomheden forbedrer evnen til at skabe overskud over tid. 

Vi dækker på nuværende tidspunkt: 

 • +4500 amerikanske aktier med op til 25 års regnskabshistorik
 • Alle danske C25 aktier med op til 15 års regnskabshistorik

Aktiescreener

Screening af aktier og idégenerering kan ofte være en tidskrævende proces. Med vores aktiescreener vil du kunne screene mellem +4500 amerikanske aktier og alle danske C25 aktier. Du kan screene baseret på vækst, profitabilitet, forrentningsevne, størrelse, sektor, industri eller sammenligne specifikke virksomheder. Du vil også have mulighed for at screene aktier baseret på vores 3 udviklede scoringssystemer, der hjælper dig til at vurdere virksomhedens vækstevne og værdisætning. 

+19 timers videobaseret undervisning

For at klæde dig ordentligt på til både at forstå de analyser vi udarbejder, men også for at gøre dig til en mere selvstændig investor der kan træffe velkalkulerede beslutninger, får du adgang til +19 timers online undervisning. Vi gennemgår en konkret investeringsstrategi med fokus på “Kvalitetsaktier”. Her vil du lære hvad der aktiekursen på over tid, hvordan du skaber en portefølje af kvalitetsaktier, hvordan du løbende styrer din portefølje og ikke mindst hvordan du udarbejder analyser og træffer beslutninger. 

Værktøjer til udarbejdelse af analyser

Som en del af undervisningen får du også adgang til regneark og værktøjer, der hjælper dig til at lave regnskabsanalyser af virksomheder, vurdere virksomhedens finansielle udvikling og forstå hvor virksomheden finansielt har sine stærke og svage sider. Du vil også lære hvordan du kan opbygge din egen aktiescreener, hvis dette er dit ønske over tid. 

 

Undervisningen indeholder

 1. Gennemgang af min strategi, udviklet på nu +8 år
 2. Indsigt i "Den perfekte virksomhed" og kendetegnet ved Kvalitetsaktier
 3. Værdisætning af aktier og virksomheder
 4. Udarbejdelse af virksomhedsanalyser og regnskabsanalyser (Fundamental analyse)
 5. Screening af aktier og opbygning af egen screener
 6. Opbygning af en portefølje med Kvalitet
 7. Risikostyring og profitoptimering
 8. Analyse-sessions med gennemgang og udarbejdelse af analyser step-by-step
 9. Nøgletal og regnskabsforståelse
 10. Værktøjer og undervisning i brugen af værktøjer til udarbejdelse af screener og analyser
 11. Forskellen på Kvalitetsaktier og Bobleraktier
 12. Spot en Kvalitetsaktie tidligt i vækstfasen
 13. Udarbejdelse af værdisætning og sensitivitetsanalyser til foretagelse af den endelige investeringsbeslutning
 14. Porteføljekontrol og løbende vurdering af porteføljens sammensætning
 15. Og mere end dette... (Undervisningen udvider sig løbende med nye videoer og nyt materiale)

 

Hvad siger andre?

Jeg har stor fornøjelse af mit abonnement på AE Investment Research, og nyder at læse de tilsendte analyser og opdateringer. Jeg læser en del andre analyser – danske og udenlandske – og her vil jeg rate AE’s analyser som nogle af de bedste og nemmest tilgængelige. Der skal stor dygtighed og indsigt til at kommunikere svært tilgængelig stof på en let forståelig måde.

Knud Boesvang

Et abonnement hos AE Investment Research med Anders Egsvang ved roret, kan i alle højeste grad anbefales. For mindre end 200,- månedligt får man grundige analyser af masser af selskaber, en gennemtænkt strategi, som kan anvendes til at investere efter i kvalitets aktier. Endvidere får man email alerts ved handler i AE Investments egen portofølje, som giver mulighed for at følge Anders’ egen “action” i markdet. Hvad end man er mere erfaren eller helt ny på aktiemarkedet formår Anders i allerhøjeste grad at formidle ro og overblik både når markedet går op og ned.

Claus Ciampi

For knap et år siden deltog jeg på det kursus, som AE tilbyder i aktieinvestering. Det har været meget lærerigt for mig, og man kan efterfølgende tilgå undervisningsmaterialet og nye som gamle analyser. Jeg har også tilmeldte mig det abonnement, som Anders tilbyder. Her får jeg ofte (som regel flere gange om ugen) tilsendt grundige analyser af relevante virksomheder. Jeg er super tilfreds med det produkt, som Anders tilbyder. Der er virkelig god “value for money”!

Torsten Lindestrøm

Et forløb der har langt højere værdi. Du får hele investeringsstrategien serveret i videoer fortalt på et niveau som alle forstår! Har man spørgsmål svarer han privat inden for 30 min og løbende kommer han med mails når der sker noget ekstraordinært på aktiemarkedet udover det fortæller han hvordan han selv handler ud fra de forskellige cases.

Thomas Cort

Det er det bedste og mest profitable abonnement jeg nogensinde har tegnet. De seneste ca. 8 måneder har jeg købt og solgt aktier efter Anders’s anbefalinger og opnået et afkast over 25%. Han udarbejder nogle særdeles professionelle analyser af relevante virksomheder og stiller denne information til vor rådighed. Det giver ro i maven ved køb og salg af aktier. Jeg kan på det varmeste anbefale et abonnement hos AE Investment Research

Gert Nielsen

Anders er en fremragende analytiker med en fantastisk viden om brancher og virksomheder. Når han kombinerer sin viden med et grundigt data analyse arbejde giver det nogle præcise rapporteringer af markedet og forventninger til investeringscasen. Jeg kan varmt anbefale både AE Investment Research undervisningsforløb og løbende analyser.

Thorsten Jessen

Vores fokus er ikke på at analysere alle aktier, men at finde de rigtige

iRobot 2021
Mitek Systems analyse aktie
Regeneron januar analyse
Facebook analyse januar
Netflix Analyse
Novocure analyse 2021
Digizuite IPO analyse
Adobe analyse-2
Donkey Republic IPO analyse
OptimizeRX analyse
Teladoc analyse bobleraktie
Vestas analyse februar
AutoHome 2021
Alibaba Group analyse
Illumina analyse januar
Genmab analyse
Intuitive Surgical aktieanalyse
LendingTree analyse
Pinterest analyse
Salesforce analyse
Alteryx analyse
Qualys 2021
GN Store Nord analyse
2U Inc analyse
Mimecast analyse
Virksomhedsanalyse SimCorp
Pool Corporation analyse
Fortinet analyse februar
Demant analyse 2021

Lyder det som noget for dig? Så køb adgang i dag

 

Dette produkt er den ultimative pakke, til dig der ønsker at investere ud fra analyser, fakta og data. Du får her adgang til +19 timers undervisning og værktøjer til selv at lave analyser. Du får samtidig fuld adgang til udarbejdede analyser, visualiseret regnskabsdata på mere end +4500 amerikanske aktier og alle danske C25 aktier. 

Dette abonnement er til dig der ønsker at få evnerne til både at lave analyser og investere selv, men samtidig ønsker adgang til visualiseret regnskabsdata, udarbejde analyser og løbende E-mail alerts.

249,- per måned (Prøv 14 dage gratis)

Efter 14 dage fortsætter abonnementet til 249,- per måned, med mindre det afmeldes inden. 

Prøv 14 dage gratis
Aktieanalyser

Ingen binding

14 dages fuld tilfredshedsgaranti

Hurtig support