6 måneders Mentorforløb

Et mentorforløb er fordi dig der virkelig ønsker at tage dine evner og resultater til et nyt niveau, eller få den mest optimale start som disciplineret investor. Mentorforløbet giver dig adgang til alt indhold i “Den fulde pakke” + 45 min. en-til-en sparring hver 14. dag i 6 måneder. 

Sparring kan bruges til alt fra spørgsmål ift. undervisningsmateriale, sparring ift. analysearbejde, input til porteføljeændringer, porteføljeopbygning og porteføljeoptimering. 

5999,- i opstartspris + 199,- per måned

KØB PRODUKT Kontakt for info

Ring: +45 61 78 08 27

Hvis du ønsker en samtale om, hvordan dette forløb kan hjælpe dig i din situation. 

Mentorforløbet køres af Anders Egsvang Rasmussen

Jeg driver til dagligt AE Investment Research og vil i dette mentorforløb også agere din mentor og være den person du i hele forløbet vil have kontakt til. 

Jeg har ca. 10 års erfaring med investering, strategier, analysearbejde og meget andet. Som den del af mentorforløbet får du adgang til alt indhold vi har udarbejdet her på siden. Det betyder adgang til mere end 17 timers undervisning, analyser, regnskabsdata, værktøjer, min portefølje, min watchliste og løbende E-mail alerts. 

Derudover får du direkte kontakt til mig som mentor og mulighed for en-til-en sparring hver 14. dag. På den måde er målet at sikre du enten får den bedst mulige start som disciplineret investor og analytiker, eller får inputs til hvordan du kan tage dine investeringer til et nyt niveau og få mere ro i maven når du investerer, samtidig med at du opnår bedre langsigtede resultater. 

Mentorforløbet kører kun med nogle udvalgte personer, så der altid er tid til dine spørgsmål, så du får mest muligt ud af forløbet. 

Anders Egsvang's investeringsstrategi

1

Ledig plads på nuværende tidspunkt

Send en mail til anders@andersegsvang.dk hvis du vil skrives på venteliste, eller ring på 61 78 08 27 for en opdatering på ledige pladser

Opnå resultater på dine aktier

Portefølje, Watchliste og E-mail alerts

Du får adgang til at følge min portefølje i realtid samt min watchliste over virksomheder, vi har analyseret men endnu ikke investeret i af flere forskellige årsager. Derudover får du adgang til løbende E-mail alerts, så du altid kan følge med i nye positioner vi foretager os, eller ændringer der bliver lavet i porteføljen. 

Investering i kvalitetsaktier

Regnskabsdata og værktøjer

Vi samler data på mere end 4.500 virksomheder med regnskabsdata for mere end 15 år. Vi udarbejder også værktøjer til effektivt analysearbejde og porteføljeopbygning, som du alt sammen selvfølgelig også vil få adgang til. 

Invester i aktier med ro i maven

Analyser af kvalitetsaktier og bobleraktier

Hver måned udarbejder vi nye analyser af kvalitetsaktier eller bobleraktier. Formålet er ikke at analysere alle virkosmheder, men at finde frem til de 20-30 bedste investeringsmuligheder på markedet. Bag hver analyse gemmer der sig dermed et enormt screeningsarbejde og pre-analyse arbejde. Du får adgang til alle analyser, som også er kernen bag alle vores investeringsbeslutninger. 

spar tid når du investerer i aktier

Videoopdateringer

Hver måned udkommer vi med 2 videoopdateringer, én der omhandler porteføljen, den generelle markedsudvikling og de vigtigste positioner at holde øje med på nuværende tidspunkt. En anden video der ser på en specifik interessant case, som enten er i porteføljen, eller har høj sandsynlighed for at blive tilføjet. 

En-til-en sparring

Den høje ekstra værdi i mentorforløbet ligger i den en-til-en sparring du vil modtage 2 gange per måned, med 14 dages mellemrum. I starten ønsker du måske sparring til at komme i gang med at opbygge en portefølje af kvalitetsaktier, hvor skal man starte og hvilke positioner bør fylde mest. Det er meget individuelt, men ved hjælp af personlig sparring kan du få hjælp til netop dette. Du kan også have sprøgsmål til beslutninger i løbet af dit analysearbejde, eller spørgsmål ifb. de analyser du har adgang til, som vi har udarbejdet. Senere i forløbet kan sparring benyttes til optimering af din portefølje og løbende vurderinger og revurderinger af de beslutninger du foretager dig, eller skal til at foretage dig. Målet er at du får mere ro i maven, opnår gode resultater og på sigt bliver selvkørende til at tage beslutninger og stole på de beslutninger, da de bunder i analyser og velkalkulerede overvejelser, fremfor følelser og subjektive holdninger. 

Er du i tvivl om forløbet passer til dig og dine behov? 

Jeg kan slet ikke få armene ned – jeg er dybt imponeret. Jeg har fulgt Anders Egsvang de sidste 5 år, og tænk at man i en alder på 25 år kan være SÅ seriøs og hamrende dygtig!!

Jeg har både tegnet abonnement og mentorforløb – det er de bedste penge, som jeg har givet ud længe. Anders har svar på alle mine spørgsmål, og hans evner og overblik gør, at jeg sover roligt om natten, og er tilmed HELT rolig, når kurserne af og til falder, for jeg ved, at Anders har lavet grundige analyser, og meddeler mig det hurtigt, hvis der er noget, som jeg bør reagere på. Jeg glæder mig til at være med på hans rejse de næste mange år.

Sluttelig vil jeg nævne, at jeg har været i forskellige privat banking gennem mange år – og de når på ingen måde Anders til sokkeholderne.

Nina Forssling

Jeg er ny i investering, og har indtil videre investeret i det man taler om i nyhederne eller anbefalet af andre via medierne. Jeg besluttede mig for at sætte mig ind i, hvad en god investering går ud på, og hvordan man selv kan spotte en god kvalitets aktie.

Jeg startede hos Anders i januar 2021 i et mentor forløb. Det har kun været en positiv oplevelse indtil videre. Anders er meget lyttende, og har et rigtigt godt undervisningsmateriale, hvor han gennemgår fundamental analyse i et roligt tempo.

Ved siden af undervisningsmaterialet får man også adgang til diverse analyser, som Anders selv laver. Efter en måned føler jeg mig allerede mere tryg i mine investeringer. Jeg ville have ønsket, at jeg havde gjort det for noget før.

En klar anbefaling herfra!

Henrik Frengler
Ring mig op

Andet

Handelsbetingelser

Cookies og Privatlivspolitik

Kontaktinformation

anders@andersegsvang.dk

+45 61 78 08 27