Screening og analyser af aktier baseret på regnskabsdata

Vil du også gerne blive mere effektiv i din søgen efter gode aktier til din portefølje, som passer ind i dine udvalgte kriterier? Med adgang til vores regnskabsdata kan du screene efter aktier ved brug af aktiescreeneren. Vælg de kriterier din ønskede investering skal bestå eller benyt Regnskabsanalyse-værktøjet til at undersøge og analysere mere end 5000 virksomheders historiske regnskab og nøgletal. Bliv mere effektiv i din søgen og vurdering af potentielle investeringer og foretag bedre og hurtigere beslutninger i markedet på baggrund af data og ikke mavefornemmelser. 

Derfor er visualiseret regnskabsdata vigtigt!

 

90%

90% af al den information der sendes til hjernen er visuel information. Vi er visuelle som mennesker og derfor opfanger og forstår hjernen visuel data langt hurtigere end tekst-baseret data. 

60.000x

Hjernen forstår billeder billeder 60.000x hurtigere end tekst. Faktisk kan hjernen processere et billede på kun 13 milisekunder, hvor det tager ca. 150 milisekunder at processere et enkelt ord, for slet ikke at at snakke om sætninger. 

65%

Vi husker typisk kun 10% af det vi læser, 3 dage efter, men tilføjes et billede til samme information husker vi i stedet 65%. Et billede siger mere end 1.000 ord, og i følge disse statistikker er det altså ikke helt ved siden af. 

Modtag 3 timers gratis undervisning

Vil du lære hvordan du opnår bedre resultater, bliver mere rolig som investor og spotte kvalitetsaktier? Indtast din E-mail og modtag link til 3 timers gratis undervisning.

Aktiescreener

Aktiescreener

Aktiescreeneren giver dig mulighed for at finde, vurdere og sortere i aktier. Med mere end 5000 tilgængelige børsnoterede virksomheder, er det vigtigt hurtigt at kunne sortere i disse i søgen efter potentielle investeringer. Måske søger du virksomhed med lav gæld, eller virksomheder i høj vækst, eller måske virksomheder med høje profit-marginer. Vælg dine kriterier og find de virksomheder som passer til det du efterspørger som investor. 

Regnskabsanalyser

Regnskabsanalyser

Få indblik i regnskaber og nøgletal med visualiseret regnskabsdata. Forstå regnskaber langt hurtigere end, hvis du skulle læse 25 års regnskaber igennem. Vurder om dine nuværende investeringer eller potentielle fremtidige investeringer, over tid udvikler sig som du ønsker. Få indblik i om virksomheden forbedrer sig og se hvordan virksomhedens nøgletal har udviklet sig i en længere tidsperiode på op til 25 år.