Er du klar til at opnå resultater?

KØB ADGANG FÅ EN GRATIS DEMO

Book et møde, skriv til anders@andersegsvang.dk

Læs hvad andre siger om min undervisning

Disse anmeldelser er fra forskellige undervisningsforløb jeg har afholdt over de seneste 2 år. Dette forløb er det nyeste og største nogensinde, som tager det bedste fra alle tidligere afholdte forløb.

Jeg har fulgt Hr. Egsvang siden 2015. Tonen er atter saglig og reflekterende, hvortil Anders med sin (relativ) unge alder ikke alene er en god formidler/underviser, men lige såvel en inspirationskilde for unge. Tak for god service. Tak for undervisning – og tak til Anders Egsvang Rasmussen.

Jacob Jørgensen

Kan kun anbefale den undervisning i analyse af virksomheder og aktier som Anders Egsvang tilbyder. Det er yderst brugbart og man kan altid tilgå undervisningsmaterialet, undervisningsvideoer og Excel ark. Jeg tilmeldte mig det abonnement som Anders tilbyder på analyser, watchlister over Danske og Amerikanske aktier og jævnlige email med hvad er sker på aktiemarkedet som Anders analyserer og investerer i. Jeg har ikke fortrudt at jeg efterfølgende tegnede abonnement ved Anders. For mig har det været alle pengene værd.

Egon Frederiksen

Skal du investere i aktier? Den bedste investering du kan gøre til at begynde med er, at melde dig ind hos AE Investment Research. Du vil blive ført igennem et vel tilrettelagt kursus, som vil give dig de værktøjer du har brug for, for at forstår aktieverdenen! Anders Egsvang er rigtig god til at forklare kort og godt alt det du skal vide inden du kaster ud dig i køb af aktier. Efter dette kursus er du i stand til at investere i aktier med ro i sjælen!

Charles Andre

Super god undervisning. Roligt og klart toneleje holdes hele vejen igennem og forklaringerne holder. Jeg har fuldt undervisning i to år, som du i stedet bruger 6 timer på at gøre forståeligt! Du burde overtage al undervisning i Dansk Aktionærforening!

Elsebeth Holk

Anders er dygtig og jeg har ledt længe efter en der lærer fra sig og kommunikerer på en måde, hvor os der ikke er forretnings- og økonomiuddannede kan følge med og forstå. Tak!

Nynne Nørgaard

Meget let forståeligt undervisningsmateriale som kan bruges til at forstå fundamental analyse i virkeligheden. Jeg kan absolut anbefale kurset som Anders udbyder her, og til billige penge samtidig. Mine bedste anbefalinger herfra.

Lars Filskov

Når man først har gennemtrævlet Anders investerings excelark og hørt hans undervisningsvideoer, så føler man sig godt klædt på til at kunne “investere med ro i maven” Man bliver fortrolig med den fundamentale analyse og begreberne i regnskaber. Det gode ved metoden, er at man både bliver undervist på en måde, der er til at forstå, OG man får “lektier” for med tilhørende excelark som giver en god metode til analyser. Stor ros til Anders for det meget kvalificerede undervisningsforløb…

Ebba Larsen

Hvad end man er mere erfaren eller helt ny på aktiemarkedet formår Anders i allerhøjeste grad at formidle ro og overblik både når markedet går op og ned. Strategien er gennemtænkt og alle beslutninger tages med afsæt i en helt igennem gennemtænkt strategi. Dette er blot nogle af de mange fordele jeg som kunde nyder godt af hver dag. Her er der ikke lovning på hurtige gevinster eller andre eksotiske tiltag på aktiemarkedet, men derimod solidt arbejde, gennemtænkt strategi og undervisning i selvsamme, alt sammen så man som investor har ro i maven. Jeg kan kun give min bedste anbefalinger.

Claus Ciampi

Relevant indgang til investeringsverden. Har købt adgang til undervisning og analyser og finder det udarbejdede materiale relevant og informativt. Har siddet i aktieverden på første række i over 25 år og kan altid bruge ny inspiration. Kan anbefales hvis man vil lidt dybere ned i enkeltaktier.

Torben Bovien

Jeg er ny i investering, og har indtil videre investeret i det man taler om i nyhederne eller anbefalet af andre via medierne. Jeg besluttede mig for at sætte mig ind i, hvad en god investering går ud på, og hvordan man selv kan spotte en god kvalitets aktie. Jeg startede hos Anders i januar 2021. Det har kun været en positiv oplevelse indtil videre. Anders er meget lyttende, og har et rigtigt godt undervisningsmateriale, hvor han gennemgår fundamental analyse i et roligt tempo.

Henrik Frengler

Anders tilbyder et rigtig godt undervisningsforløb i at identificere og investere i kvalitetsaktier. Siden jeg har implementeret hans strategi i min egen investeringsproces, har jeg aldrig været i tvivl om de aktier jeg har i min portefølje. Hvis markedet går amok, kigger jeg blot på min analyse og kan ud fra disse beregninger og refleksioner hurtigt få ro i maven igen og tage en rationel beslutning. Jeg kan kun anbefale Anders Egsvang til andre der ønsker et mere funderet grundlag for deres investeringer.

Kristian Jakobsen

Jeg gik straks igang med undervisningsmodulerne, hvor Anders giver et detaljeret indblik i, hvordan han udvælger aktier til analyser og hvilke kriterier, en aktie skal opfylde, for at blive betegnet som en kvalitetsaktie. Her erfarede jeg, at Anders virkelig havde læst på lektien. Investeringsstrategien bliver fortalt i undervisningsvideoer, hvor et kompliceret stof gøres let forståelig og tilgængelig for modtageren.

Knud Boesvang
køb adgang FÅ EN GRATIS DEMO

Sådan lærer vi dig at investere strategisk

køb adgang FÅ EN GRATIS DEMO

Book et møde, skriv til anders@andersegsvang.dk

Opstart

Velkomst (1:09)

Kort velkomst til forløbet.

Min investorhistorie (40:33)

Undervisningsforløbet kommer til at dreje sig rigtig meget om min investeringsstrategi, analysemetoder og værdisætningsmodeller. For at forstå min strategi og mine modeller er det vigtigt at vide hvordan de over årene har udviklet sig. I denne video får du derfor et indblik i hvordan jeg kom ind i denne verden og hvordan jeg siden hen har udviklet mig som investor. 

Begynder

Introduktion til aktier (27:07)

Hvad er en aktie? Hvorfor ejer vi aktier i virksomheder? Det er nogle af de spørgsmål vi cirkulerer omkring i dette modul. For dig som begynder er det vigtigt først og fremmest at forstå hvad en aktie er, og så er det vigtigt for dig der ikke ser dig selv som begynder, at vi er på bølgelængde inden det videre forløb fortsætter. 

Introduktion til analysearbejde (20:43)

Hvad er regnskabsanalyse, fundamental analyse og strategisk analyse? Inden du skal i gang med at lære hvordan du analyserer, skal du først vide hvad det er hvorfor det er vigtige områder. 

Introduktion til værdisætning (16:19)

Al ting har en pris, men nogle gang er prisen man betaler og værdien man får forskellige fra hinanden. I dette modul snakker vi værdisætning, hvordan man værdisætter en virksomhed og hvordan man kan værdisætte virksomheder på lige fod med andre “produkter”. 

Gennemgang af de vigtigste nøgletal (24:17)

I denne video får du en gennemgang af nogle af de nøgletal og begreber du måske allerede er stødt på, men som du uundgåeligt vil støde meget mere ind i det videre forløb. Vi ser på formlerne for de forskellige nøgletal og hvordan du finder tallene der skal indsættes i disse formler. 

Senere i forløbet, vil du vide hvornår og hvad du skal bruge de forskellige nøgletal til. 

Middel

Den perfekte virksomhed (2:02:19)

Nu begynder undervisningsforløbet for alvor at tage fat. Du vil her lære mere om min strategi og du vil blive introduceret til “Den perfekte virksomhed”. Til sidst bliver du introduceret til “Aktie screeneren” som er en rigtig vigtig del af min strategi og måden jeg skaber både investeringsideer og træffer endelige investeringsbeslutninger.

Virksomhedsanalysen (1:42:18)

I dette modul går vi et spadestik dybere i analysen. Vi ser på hvordan man kan lave en hurtig analyse af en virksomhed og bruge sensitivitetsanalyser til at få en idé om, om virksomheden er undervurderet eller overvurderet. 

Eksempler på analyser (+7 timer)

Fordelt over middelniveauet vil der være eksempler på hele analyser, eller små dele af en analyse. Faktisk finder du over 7 timers eksempler, hvor du derfor ikke blot får noget teori og viden, men du ser også nøjagtigt hvordan man bruger denne teori og viden i praksis. Her ser vi både på den praktiske udarbejdelse af analyser, men også hvad man kan læse ud fra forskellige analyser. 

Introduktion til idégenerering (1:31:42)

Hvordan finder man én god aktie blandt 20.000 forskellige aktier? I dette modul ser vi på hvordan du på et middel-niveau kan generere investeringsideer og finde de første positioner til din portefølje. 

Markedsanalyse og konkurrentanalyse (34:37)

At forstå det marked virksomheden befinder sig i og den konkurrencesituation der er, er en vigtig del af dit arbejde som investor. Hvor meget vækster markedet, hvad driver væksten, hvilke konkurrenter er der, hvordan står virksomheden ift. disse konkurrenter osv. 

Kan man slå markedet? (1:16:13)

Kan man overhovedet slå markedet? Det er et spørgsmål de fleste investorer på et eller andet tidspunkt igennem deres investorkarrierer stiller sig selv. Svaret afhænger af hvem du spørger, og hvad du “tror på”. I dette modul får du min forklaring på hvorfor jeg tror på man kan slå markedet, også som privat og mindre investor. 

Introduktion til bobleraktier (1:46:52)

Bobleraktier er virksomheder, som endnu ikke kan klassificeres som kvalitetsaktier, men som har nogle af de samme karaktertræk, blot i en tidligere fase. At investere i bobleraktier indebærer typisk højere risiko, men kan spotte en aktie som Netflix, Amazon eller Tesla i boblerfasen, så kan man også sidde på en stærk langsigtet investering. 

Software-as-a-Service aktier (1:15:59)

Der findes mange spændende Software-as-a-Service aktier (SaaS). Du kender måske nogle som Google, Microsoft, Salesforce eller Zendesk. Igennem de seneste 10 år har nogle af de bedste investeringsmuligheder været inde for saftware-segmentet. SaaS virksomheder har ofte deres egne nøgletal, hvilket gør dem til en lidt anden case at vurdere. Det ser vi på i dette modul. 

Ekspert

Introduktion til ekspertniveau (1:27:56)

Du er nu helt oppe på ekspertniveauet, hvilket betyder vi skal til at gå ekstra i dybden. Du har faktisk allerede fået skelettet i hele strategien, vi skal nu blot til at udfylde nogle af de huller og mangler som vi har sprunget over på de andre niveauer. Som ekspert, skal du til at være grundig, kritisk og søgende.

I DYBDEN: Historisk regnskabsanalyse (3:03:28)

Vi går nu i dybden med virksomhedens historiske udvikling. Historikken er vigtig for at vurdere fremtiden og for at forstå virksomheden, ledelsens eksekveringsevne, forretningsmodellens effektivitet og meget mere. Er du klar til at tage noter?

I DYBDEN: Fremtidig potentiale (3:06:21)

Som du blev introduceret il allerede i en af de første moduler på begynder-niveau, så ser de bedste analyser og værdisætninger på fremtiden. Som investor får du kun del i fremtiden, så det at vurdere hvad der kan ske i fremtiden er vigtigt i din investerings – og analyseproces. 

I DYBDEN: Historisk værdisætning (2:24:24)

Igen kommer historik i spil. I dette modul ser vi på historisk værdisætning, sammenlignelige virksomheder, valg af de rette multipler og meget andet. Alt dette skal igen bruges til den endelige vurdering af virksomheden i fokus.

I DYBDEN: Fremskrivning og værdisætning (2:03:18)

Vi er nu kommet til punktet hvor vi skal vurdere virksomhedens fremtid. Det skal vi gøre ud fra alle de analyser og tal vi tidligere har set på. I dette modul sætter vi for alvor al din viden og alt dit arbejde sammen til en analyse, læser hvad analysen fortæller os og konkluderer på gode og dårlige investeringsmuligheder. 

I DYBDEN: Screening og idégenerering (3:44:18)

Hvordan finder man gode aktier til sin portefølje? Det handler ofte om to ting. Hvilke temaer og emner vil du gerne investere i, og hvilke virksomheder er de bedste i disse kategorier, eller hvem vil være det i fremtiden? Dette kan blive besvaret ved at være gode til at generere idéer og screene efter virksomheder. 

I DYBDEN: Porteføljeopbygning og porteføljekontrol (2:27:30)

I dette modul ser vi på hvordan du fordeler midlerne i din portefølje, hvordan du opbygger en portefølje og hvordan du løbende styrer din portefølje. Vi ser også på hvordan du timer dit køb og dit salg, ved at se på markedspsykologi. 

Ekstramateriale

Alle løbende ekstra webinars, gemmes som ekstramateriale, så du også kan tilgå webinars fra januar, selvom du først køber adgang i juni. Nogle af de ekstra webinars er bl.a…

Makroøkonomiens indflydelse på aktier og værdisætning (1:09:40)

I 2022 steg frygten for stigende inflation, renter og Rusland valgte at gå i krig mod Ukraine. Alt dette skabte store kursudsving og gjorde man som investor blev mindet om at markedet kan være volatilt og ubarmhjertigt. Vi ser her på nogle af de mest gængse makroøkonomiske forhold og tager udgangspunkt i Ruslands krig mod Ukraine og hvad det indebærer for resten af verden. 

4 aktieanalyser på video (54:42)

I denne video får du indblik i 4 aktier i min egen portefølje. Jeg præsenterer en analyse og en grund til at jeg har valgt disse aktier til porteføljen, alt sammen på video. Brug det til inspiration og som en opsummering af hele det forløb du lige har været igennem. 

Vil du investere ud fra et strategisk og analytisk grundlag?

køb adgang FÅ EN GRATIS DEMO

Book et møde, skriv til anders@andersegsvang.dk

Undervisning, sparring og værktøjer er blot en del af dette produkt, du får desuden adgang til:

Udarbejdede analyser

Løbende udarbejder vi nye analyser og følger udvalgte virksomheder tæt i deres udvikling. Du får adgang til disse analyser, så snart de er klar. Analyserne bruger vi selv i vores løbende investeringsbeslutninger og vi er derfor i samme båd, uden interessekonflikter. Vi modtager IKKE betaling for at analysere virksomheder fra nogen af de analyserede virksomheder, men analyserer disse virksomheder for at finde frem til gode investeringsmuligheder. Vi analyserer danske aktier, amerikanske aktier, store og små og du vil formentligt finde analyser af spændende virksomheder du aldrig har hørt om før. 

Watchliste og E-mail alerts

Du får adgang til udarbejdede watchlister af virksomheder vi allerede har analyseret og holder et vågent øje med, eller virksomheder vi er interesseret i at analysere i fremtiden. På den måde kan du hele tiden have en pipeline af løbende investeringsmuligheder og slå til når pris, værdi, potentiale og risiko hænger sammen. Vi udsender E-mail alerts hver gang en ny virksomhed analyseres, Vi kommenterer også på virksomhedernes løbende pressemeddelelser og regnskab. 

Portefølje

Du får adgang til at se vores portefølje af virksomheder. Alle virksomheder i porteføljen har en tilhørende analyse. Vi investerer aldrig i virksomheder uden at analysere dem først og derfor kan du altid selv drage inspiration fra vores portefølje. Du kan se hvornår aktien tilføjes, hvilken pris, vægten i porteføljen, andel af kontanter og fordelingen af aktier. Du kan også her se om virksomhederne fortsat handler under vores forventede værdi af selskabet. 

Køb adgang med det samme

KØB ADGANG

Har du spørgsmål til din aktieinvestering?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ring mig op

Andet

Handelsbetingelser

Cookies og Privatlivspolitik

Kontaktinformation

anders@andersegsvang.dk

+45 61 78 08 27