Analyser, screener og regnskabsdata

Dette abonnement giver dig adgang til månedlige analyser og løbende E-mail alerts. Du får derudover adgang til hele vores datapakke, så du med ét klik kan finde visualiserede regnskaber af +4500 amerikanske aktier og alle danske C25 aktier. Du får også adgang til en screener, så du kan finde spændende nye investeringsmuligheder, virksomheder i høj vækst og virksomheder der handler til en god pris. 

Abonnementet er til dig der ønsker at foretage bedre investeringsbeslutninger på baggrund af analyser og fakta og ikke mavefornemmelser.

199,- per måned (Prøv 14 dage gratis)

Efter 14 dage fortsætter abonnementet til 199,- per måned, med mindre det afmeldes inden. 

Prøv 14 dage gratis

90%

90% af al den information der sendes til hjernen er visuel information. Vi er visuelle som mennesker og derfor opfanger og forstår hjernen visuel data langt hurtigere end tekst-baseret data. 

60.000X

Hjernen forstår billeder 60.000x hurtigere end tekst. Faktisk kan hjernen processere et billede på kun 13 milisekunder, hvor det tager ca. 150 milisekunder at processere et enkelt ord, for slet ikke at at snakke om sætninger. 

65%

Vi husker typisk kun 10% af det vi læser, 3 dage efter, men tilføjes et billede til samme information husker vi i stedet 65%. Et billede siger mere end 1.000 ord, og i følge disse statistikker er det altså ikke helt ved siden af. 

Dette får du adgang til ved køb af dette produkt

+25 års visualiseret regnskabsdata

Visualiseret regnskabsdata gør det muligt for dig at læse og forstå regnskab over en længere tidsperiode på et splitsekund. Du vil med visualiseret regnskabdata kunne bedømme en virksomheds finansielle udvikling på tværs af både specifikke regnskabstal, nøgletal og historiske værdisætning. Se for eksempel hvordan Vestas, Genmab eller Apple har vækstet omsætningen fra 2010 til 2020, se hvilken P/E-værdi selskaberne har handlet til i samme tidsperiode og vurder om virksomheden forbedrer evnen til at skabe overskud over tid. 

Vi dækker på nuværende tidspunkt: 

  • +4500 amerikanske aktier med op til 25 års regnskabshistorik
  • Alle danske C25 aktier med op til 15 års regnskabshistorik

Aktiescreener

Screening af aktier og idégenerering kan ofte være en tidskrævende proces. Med vores aktiescreener vil du kunne screene mellem +4500 amerikanske aktier og alle danske C25 aktier. Du kan screene baseret på vækst, profitabilitet, forrentningsevne, størrelse, sektor, industri eller sammenligne specifikke virksomheder. Du vil også have mulighed for at screene aktier baseret på vores 3 udviklede scoringssystemer, der hjælper dig til at vurdere virksomhedens vækstevne og værdisætning. 

Udarbejdede analyser

Hver måned udarbejder vi nye analyser og følger udvalgte virksomheder tæt i deres udvikling. Du får adgang til disse analyser, så snart de er klar. Analyserne bruger vi selv i vores løbende investeringsbeslutninger og vi er derfor i samme båd, uden interessekonflikter. Vi modtager IKKE betaling fra nogen af de analysere virksomheder, men analyserer disse virksomheder for at finde frem til gode investeringsmuligheder. Vi analyserer danske aktier, amerikanske aktier, store og små og du vil formentligt finde analyser af spændende virksomheder du aldrig har hørt om før. 

Watchliste, portefølje og E-mail alerts

Du får adgang til udarbejdede watchlister af virksomheder vi allerede har analyseret og holder et vågent øje med, eller virksomheder vi er interesseret i at analysere i fremtiden. På den måde kan du hele tiden have en pipeline af løbende investeringsmuligheder og slå til når pris, værdi, potentiale og risiko hænger sammen. Du får også adgang til at se vores portefølje og vi udsender E-mail alerts hver gang en ny virksomhed analysere, købes til porteføljen, sælges eller andet. Vi kommenterer også på virksomhedernes løbende pressemeddelelser og regnskab. 

Hvad siger andre?

Jeg er abonnent på AE Investment Research analyser. De er meget grundige og jeg ville aldrig have fået sådan en indsigt i hvordan en professionel analytiker griber tingene an. Kan kun anbefales. 

Henrik Sonne

Seriøst arbejde fra Anders Egsvang, som naturligvis kræver at man selv sætter sig ned og går i dybden med, hvad der passer til ens egen investerings- og risikovillighed. Kan kun anbefales og er alle pengene værd. Anders er professionel og fantastisk dygtig. Dette er baseret ud fra mine egne oplevelser, så jeg anbefaler 100% Anders.

Mark Hildebrandt

Jeg kan kun anbefale hans produkt, han er grundig i sine beskrivelser og kigger også baglæns, så er man kommet senere ind og der er gamle anbefalede aktier der igen er godt køb får vi også disse signaler og kan komme med på næste stigning – flot arbejde.

Hans Remmen

Jeg tilmeldte mig det abonnement som Anders tilbyder på analyser, watchlister over Danske og Amerikanske aktier og jævnlige email med hvad er sker på aktiemarkedet som Anders analyserer og investerer i. Jeg har ikke fortrudt at jeg tegnede abonnement ved Anders. For mig har det været alle pengene værd.

Egon Frederiksen

Seriøs og utrolig dygtig til analysearbejde i et let forståeligt og sagligt sprog. Jeg har fulgt mange af Anders` investeringscases og har allerede et solidt afkast, selvom jeg først fornyligt købt adgang til analyser og portefølje. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Janne Skall Sørensen

Til alle der vil have et kvalificeret indblik i investering i kvalitetsaktier, er dette en af de absolut bedste ressourcer. Vil du have den dejlig rolig fornemmelse med masser af is i maven når du investerer i aktier er AE Investment Research et rigtig godt sted at holde til.

Henrik Tversted

Vores fokus er ikke på at analysere alle aktier, men at finde de rigtige

iRobot 2021
Mitek Systems analyse aktie
Regeneron januar analyse
Facebook analyse januar
Netflix Analyse
Novocure analyse 2021
Digizuite IPO analyse
Adobe analyse-2
Donkey Republic IPO analyse
OptimizeRX analyse
Teladoc analyse bobleraktie
Vestas analyse februar
AutoHome 2021
Alibaba Group analyse
Illumina analyse januar
Genmab analyse
Intuitive Surgical aktieanalyse
LendingTree analyse
Pinterest analyse
Salesforce analyse
Alteryx analyse
Qualys 2021
GN Store Nord analyse
2U Inc analyse
Mimecast analyse
Virksomhedsanalyse SimCorp
Pool Corporation analyse
Fortinet analyse februar
Demant analyse 2021

Lyder det som noget for dig?
Få +17 timers undervisning med ved køb af nedenstående produkt for kun 249,- per måned!

 

Dette produkt er den ultimative pakke, til der ønsker at investere ud fra analyser, fakta og data. Du får her adgang til +17 timers undervisning og værktøjer til selv at lave analyser. Du får samtidig fuld adgang til udarbejdede analyser, visualiseret regnskabsdata på mere end +4500 amerikanske aktier og alle danske C25 aktier. Du får fuld adgang til alt det ovenstående +17 timers undervisning i investering, udarbejdelse af analyser, screening og porteføljestyring. 

Dette abonnement er til dig der ønsker at få evnerne til både at lave analyser og investere selv, men samtidig ønsker adgang til visualiseret regnskabsdata, udarbejde analyser og løbende E-mail alerts.

249,- per måned (Prøv 14 dage gratis)

Efter 14 dage fortsætter abonnementet til 249,- per måned, med mindre det afmeldes inden. 

Prøv 14 dage gratis læs mere
Analyser og regnskabsdata fra AE Investment Research