Til dig der vil opnå resultater med ro i maven, uden selv at lave det dybdegående analysearbejde

Dette abonnement er til dig der gerne vil investere i aktier aktivt og udvælge spændende virksomheder, med en stærk forretningsmodel og et konkurrencedygtigt produkt, men samtidig ikke selv bruge tiden på at finde frem til disse virksomheder. 

 

Spar tid

Opnå resultater

Invester i kvalitet

 

Se videoer der beskriver hvad du kan se frem til som abonnent

Se hvad du får adgang til som abonnent

Udarbejdede analyser

Hver måned udarbejder vi nye analyser og følger udvalgte virksomheder tæt i deres udvikling. Du får adgang til disse analyser, så snart de er klar. Analyserne bruger vi selv i vores løbende investeringsbeslutninger og vi er derfor i samme båd, uden interessekonflikter. Vi modtager IKKE betaling fra nogen af de analysere virksomheder, men analyserer disse virksomheder for at finde frem til gode investeringsmuligheder. Vi analyserer danske aktier, amerikanske aktier, store og små og du vil formentligt finde analyser af spændende virksomheder du aldrig har hørt om før. 

Watchliste og E-mail alerts

Du får adgang til udarbejdede watchlister af virksomheder vi allerede har analyseret og holder et vågent øje med, eller virksomheder vi er interesseret i at analysere i fremtiden. På den måde kan du hele tiden have en pipeline af løbende investeringsmuligheder og slå til når pris, værdi, potentiale og risiko hænger sammen. Vi udsender E-mail alerts hver gang en ny virksomhed analyseres, Vi kommenterer også på virksomhedernes løbende pressemeddelelser og regnskab. 

Portefølje

Du får adgang til at se vores portefølje af virksomheder. Alle virksomheder i porteføljen har en tilhørende analyse. Vi investerer aldrig i virksomheder uden at analysere dem først og derfor kan du altid selv drage inspiration fra vores portefølje. Du kan se hvornår aktien tilføjes, hvilken pris, vægten i porteføljen, andel af kontanter og fordelingen af aktier. Du kan også her se om virksomhederne fortsat handler under vores forventede værdi af selskabet. 

Månedsopdateringer og videoer

Du får adgang til månedsopdateringer, hvor vi hver måned beskriver porteføljens udvikling, de vigtigste ændringer i den forgangne måned og ser frem mod en ny måned. Der vil også her være måneder, hvor vi gennemgår et vigtigt aktuelt emne der driver markedet, for at holde dig opdateret på markedssituationen. Målet er at du skal føle dig oven på markedet, og forstå de udsving der opstår, så du kan agere og forme din portefølje bedst muligt. 

Hvad siger andre?

Jeg er abonnent på AE Investment Research analyser. De er meget grundige og jeg ville aldrig have fået sådan en indsigt i hvordan en professionel analytiker griber tingene an. Kan kun anbefales. 

Henrik Sonne

Seriøst arbejde fra Anders Egsvang, som naturligvis kræver at man selv sætter sig ned og går i dybden med, hvad der passer til ens egen investerings- og risikovillighed. Kan kun anbefales og er alle pengene værd. Anders er professionel og fantastisk dygtig. Dette er baseret ud fra mine egne oplevelser, så jeg anbefaler 100% Anders.

Mark Hildebrandt

Jeg kan kun anbefale hans produkt, han er grundig i sine beskrivelser og kigger også baglæns, så er man kommet senere ind og der er gamle anbefalede aktier der igen er godt køb får vi også disse signaler og kan komme med på næste stigning – flot arbejde.

Hans Remmen

Jeg tilmeldte mig det abonnement som Anders tilbyder på analyser, watchlister over Danske og Amerikanske aktier og jævnlige email med hvad er sker på aktiemarkedet som Anders analyserer og investerer i. Jeg har ikke fortrudt at jeg tegnede abonnement ved Anders. For mig har det været alle pengene værd.

Egon Frederiksen

Seriøs og utrolig dygtig til analysearbejde i et let forståeligt og sagligt sprog. Jeg har fulgt mange af Anders` investeringscases og har allerede et solidt afkast, selvom jeg først fornyligt købt adgang til analyser og portefølje. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Janne Skall Sørensen

Til alle der vil have et kvalificeret indblik i investering i kvalitetsaktier, er dette en af de absolut bedste ressourcer. Vil du have den dejlig rolig fornemmelse med masser af is i maven når du investerer i aktier er AE Investment Research et rigtig godt sted at holde til.

Henrik Tversted

Vores fokus er ikke på at analysere alle aktier, men at finde de rigtige

iRobot 2021
Mitek Systems analyse aktie
Regeneron januar analyse
Facebook analyse januar
Netflix Analyse
Novocure analyse 2021
Digizuite IPO analyse
Adobe analyse-2
Donkey Republic IPO analyse
OptimizeRX analyse
Teladoc analyse bobleraktie
Vestas analyse februar
AutoHome 2021
Alibaba Group analyse
Illumina analyse januar
Genmab analyse
Intuitive Surgical aktieanalyse
LendingTree analyse
Pinterest analyse
Salesforce analyse
Alteryx analyse
Qualys 2021
GN Store Nord analyse
2U Inc analyse
Mimecast analyse
Virksomhedsanalyse SimCorp
Pool Corporation analyse
Fortinet analyse februar
Demant analyse 2021
Ring mig op

Andet

Handelsbetingelser

Cookies og Privatlivspolitik

Kontaktinformation

anders@andersegsvang.dk

+45 61 78 08 27