Genmab Analyse
Middleby Analyse
Freetrailer analyse
Regeneron Analyse
Royal Unibrew Analyse
Alexion Analyse
Progressive Analyse
Ulta Beauty Analyse
Alphabet Analyse
Spar Nord Bank Analyse
Universal Health Services Analyse
Texas Roadhouse Analyse
Biogen Analyse
Raymond James Analyse
Risk Intelligence Analyse

Træf den rigtige investeringsbeslutning

Analyser af aktier

Aktie screener

Aktiescreener der giver dig adgang til at screene efter de bedste aktier noteret i Danmark eller USA. Aktie screeneren gør brug af de to udviklede scoringssystemer, “Timing score” og Kvalitetsscore”.

Konkurrentanalyser

Konkurrentanalyser

Sammenlign virksomheder indenfor specifikke brancher vha. udarbejdede konkurrentanalyser og find altid de bedste virksomheder at investere i.

Aktie analyser

Virksomhedsanalyser

Læs udarbejdede analyser af de bedste virksomheder i specifikke brancher og træf din beslutning baseret på fakta, værdisætning og beregninger i stedet for mavefornemmelse.

Hvad siger andre?

Online undervisning var en succes i sig selv hos Anders. Jeg købte desuden også adgang til abonnementet efterfølgende, og det er guld værd. Når man stadig er en smule usikker på, om man analyserer virksomhedernes regnskaber rigtigt, så er det genialt at have Anders’ analyser og vurderinger som backup.
 
Analyserne er meget grundige udført. I analysen får jeg en pris-indikation om, hvor kursen bør ligge, når jeg skal købe. Det giver mig mere mod på at investere. Førhen var det med lukkede øjne og krydsede fingre, når jeg trykkede på købsknappen. Nu er det med ro i sjælen, for jeg ved at analysearbejdet er gjort grundigt. 
Christine Andersen

Jeg synes det giver stor indsigt at følge dig i dine screeninger og analyser og din argumentation for valg af selskaber. Jeg er overordentlig tilfreds med dine udmeldinger.

Dine begrundelser for at handle på markedet, synes jeg er meget forståelige og logiske. Selvom jeg – som novice ud i at forstå økonomiske og regnskabsmæssige begreber/kategorier- sommetider stadig har problemer med at gennemskue sammenhængen, så hjælper dine analyser og skemaer til at gøre det mere og mere forståeligt. Det er jo en løbende læreproces, som jeg trods min høje alder, synes er meget fascinerende og spændende.

Claus Simonsen

Du er ikke overladt til dig selv

Min portefølje

Følg min portefølje

Du får fuld adgang til at se min portefølje, hvilke aktier der er i porteføljen, hvornår de blev købt, hvor meget de fylder og selvfølgelig en analyse der fortæller dig om aktien stadig er et interessant køb, eller om den nærmer sig et salg. Du får E-mail alerts direkte i din indbakke hver gang der sker ændringer i porteføljen. 

Min Watchliste

Følg watchlisten

Du får adgang til min udarbejdede watchliste med de mest interessante virksomheder, prisniveau til købsområde, analyser og selvfølgelig også hver virksomheds “Timing score” og “Kvalitetsscore”, så du kan træffe den bedste beslutning. Du får E-mail alerts hver gang en virksomhed analyseres, tilføjes watchlisten eller når en ny ordre lægges. 

Antal analyser

+30

YTD afkast

+33%

Aktier der følges

+200

Vælg den løsning der passer dig bedst

investorguide og porteføljeværktøj

Vil du lære at vælge de bedste aktier?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, ligesom +1.500 andre investorer og modtag som det første min 18-siders investor-guide + et porteføljeværktøj, til at samle alle dine aktier ét sted. Du får løbende analyser, gode råd og invitationer til spændende events. Jeg deler ud af mine erfaringer og hjælper dig til at blive en mere effektiv investor.