Genmab Analyse
Middleby Analyse
Freetrailer analyse
Regeneron Analyse
Royal Unibrew Analyse
Alexion Analyse
Progressive Analyse
Ulta Beauty Analyse
Alphabet Analyse
Spar Nord Bank Analyse
Universal Health Services Analyse
Texas Roadhouse Analyse
Biogen Analyse
Raymond James Analyse
Risk Intelligence Analyse

Træf den rigtige investeringsbeslutning

Analyser af aktier

Aktie screener

Aktiescreener der giver dig adgang til at screene efter de bedste aktier noteret i Danmark eller USA. Aktie screeneren gør brug af de to udviklede scoringssystemer, “Timing score” og Kvalitetsscore”.

Konkurrentanalyser

Konkurrentanalyser

Sammenlign virksomheder indenfor specifikke brancher vha. udarbejdede konkurrentanalyser og find frem til spændende virksomheder at investere i.

Aktie analyser

Virksomhedsanalyser

Læs udarbejdede analyser af kvalitetsvirksomheder i specifikke brancher og træf din beslutning baseret på fakta, værdisætning og beregninger i stedet for mavefornemmelse.

Hvad siger andre?

Online undervisning var en succes i sig selv hos Anders. Jeg købte desuden også adgang til abonnementet efterfølgende, og det er guld værd. Når man stadig er en smule usikker på, om man analyserer virksomhedernes regnskaber rigtigt, så er det genialt at have Anders’ analyser og vurderinger som backup.
 
Analyserne er meget grundige udført. I analysen får jeg en pris-indikation om, hvor kursen bør ligge, når jeg skal købe. Det giver mig mere mod på at investere. Førhen var det med lukkede øjne og krydsede fingre, når jeg trykkede på købsknappen. Nu er det med ro i sjælen, for jeg ved at analysearbejdet er gjort grundigt. 
Christine Andersen

Jeg synes det giver stor indsigt at følge dig i dine screeninger og analyser og din argumentation for valg af selskaber. Jeg er overordentlig tilfreds med dine udmeldinger.

Dine begrundelser for at handle på markedet, synes jeg er meget forståelige og logiske. Selvom jeg – som novice ud i at forstå økonomiske og regnskabsmæssige begreber/kategorier- sommetider stadig har problemer med at gennemskue sammenhængen, så hjælper dine analyser og skemaer til at gøre det mere og mere forståeligt. Det er jo en løbende læreproces, som jeg trods min høje alder, synes er meget fascinerende og spændende.

Claus Simonsen

“Jeg har været investor i rigtig mange år, dels passiv men også aktiv investor. Jeg har lært Anders Egsvang’s måde at håndtere investeringer på i foråret 2020 hvor jeg købte undervisning og adgang til værktøjet til selv at analysere aktier på. Senere tilkøbte jeg adgang til analyse-abonnementet.

Dette materiale er bygget op på den måde at man ser nogle videoer som Anders har lavet hvor han forklarer hans måde at gribe en aktie an. Det er meget med fokus på sunde virksomheder som har en lav gæld, Stigende omsætning og stigende overskud og selvfølgelig produkter man kan se fremtid i.

Det jeg godt kan lide ved Anders Egsvang er at han giver løbende informationer på hvad aktier han har screenet igennem, hvad mener han om dem og hvornår han køber eller for den sags skyld sælger sine aktier. Han laver løbende analyser af aktier som han tidligere har lavet en vurdering på samt han kommer med nyheder om de aktier han har eller har i tanker om at vil investere i. Han giver vejledninger på i hvilket kursleje det kunne være interessant at købe/sælge en aktie.

Man får nogle investerings-ideer fra Anders Egsvang som man kan vælge at følge eller afvente. Jeg har selv investeret indtil nu for kr. 120.000 startende omkring 1./11-2020 og sluttede 2020 med et afkast på ca. 19% på 2 måneder. Man skal være obs på at Anders Egsvang ikke er daytrader men den der finder nogle aktier som man skal havde en længere periode fordi der er et potentiale i den.

Anders Egsvang er derfor ikke farvet af hvad banker og andre instanser har af holdninger, det er helt hans egne analyse-metoder der anvendes.

Jeg kan på det kraftigste anbefale at bruge Anders Egsvang som underviser og analytiker.”

Søren Haargaard

Du er ikke overladt til dig selv

Min portefølje

Følg min portefølje

Du får fuld adgang til at se min portefølje, hvilke aktier der er i porteføljen, hvornår de blev købt, hvor meget de fylder og selvfølgelig en analyse med fokus på rationalet bag investeringen og om der stadig er en investeringspotentiale. Du får E-mail alerts direkte i din indbakke hver gang der sker ændringer i porteføljen. 

Min Watchliste

Følg watchlisten

Du får adgang til min udarbejdede watchliste med de mest interessante virksomheder, prisniveau til købsområde, analyser og selvfølgelig også hver virksomheds “Timing score” og “Kvalitetsscore”, så du kan træffe den bedste beslutning. Du får E-mail alerts hver gang en virksomhed analyseres, tilføjes watchlisten eller når en ny ordre lægges. 

Antal analyser

+70

2020 afkast

+46%

Aktier der følges

+300

Vælg den løsning der passer dig bedst

Helt eller delvist afsluttede handler og analyser fra abonnementet

Ulta Beauty afsluttet investering
Alexion afsluttet investering
Ebix analyse resultat
Raymond James analyse aktie resultat
Biogen analyse resultat
Middleby analyse resultat
Royal Unibrew analyse resultat
Freetrailer analyse resultat
Dataproces IPO resultat
Demant investeringsresultat
Universal Health Services afsluttet handel
Biospecifics analyse resultat
investorguide og porteføljeværktøj

Vil du lære at finde kvalitetsaktier?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, ligesom +1.500 andre investorer og modtag som det første min 18-siders investor-guide + et porteføljeværktøj, til at samle alle dine aktier ét sted. Du får løbende analyser, gode råd og invitationer til spændende events. Jeg deler ud af mine erfaringer og hjælper dig til at blive en mere effektiv investor.

Knud Boesvang

“Jeg har stor fornøjelse af mit abonnement på AE Investment Research, og nyder at læse de tilsendte analyser og opdateringer. Jeg læser en del andre analyser - danske og udenlandske - og her vil jeg rate AE's analyser som nogle af de bedste og nemmest tilgængelige. Der skal stor dygtighed og indsigt til at kommunikere svært tilgængelig stof på en let forståelig måde.”

Vil du gerne vide mere om aktier og investering? Modtage analyser, indsigter og gode tilbud når der kommer nye kurser, foredrag og workshops?

Tilmeld nyhedsbrev