Handelsbetingelser

  1. Virksomhedsoplysninger

AE Investment Research ApS
Holsedore 18, 2., 2
5000 Odense C
CVR: 42182362
Tlf: 61780827
Mail: anders@andersegsvang.dk

  1. Priser og betaling

Betaling på siden www.andersegsvang.dk modtages iform af VISA-kort, Stripe eller MasterCard. Det er enkelte tilfælde muligt at betale via bankoverførsel dog ikke på abonnementer. 

Ved køb af abonnement skal kortbetaling bruges i from af VISA eller Mastercard. Abonnement løber automatisk og alle abonnementer betales en måned forud. Såfremt der ikke kan trækkes betaling via dine oplysninger, vil de abonnement blive sat på pause ind til korrekte oplysninger opdateres. Mangler betaling efter 2 advarsler på E-mail vil dit abonnement blive opsagt med øjeblikkelig virkning. 

  1. Levering

Ved køb af onlineprodukter såsom online undervisning og abonnement, vil alt indhold kunne findes på www.andersegsvang.dk/min-konto/ 

Du vil her få adgang til det produkt du har købt og alt indhold vil blive frigjort her. Billetter til foredrag, webinars og fysisk undervisning vil også kunne findes her. 

  1. Ansvar

Analyserne er baseret på informationer, som AE Investment Research ApS mener er pålidelige – men AE Investment Research ApS tager ikke ansvar for materialets rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af analyserne. Konklusioner kan ændres uden varsel.

Det er risikofyldt at investere Du løber en risiko, når du investerer i finansielle instrumenter. Bevægelser i markedet, sektorer og nyhedsstrøm m.m. kan påvirke kursen. Hvis du handler i en anden valuta end din basisvaluta, påtager du dig også en valutarisiko. Informationer, konklusioner og anbefalinger i analysen er generelle og ikke personlig rådgivning og skal blot ses som inspiration.

Analyser kan indeholde købs og salgsområder, tekniske nøglepunkter, værdisætninger og nøgletal. Der kan indgå også kurspåvirkende nyheder. Bemærk at analyserne ikke er en indikator for fremtiden, og på ingen måde afspejler fremtidens kurser. Prognoser i analysen kan ikke anvendes som pålidelige indikatorer for femtiden og bør kun bruges til inspiration. 

Anders Egsvang og AE Investment Research ApS kan eje positioner i det givne selskab der analyseres. AE Investment Research ApS modtager ikke betaling fra personer eller firmaer med interesse i analysen. AE Investment Research ApS vil altid oplyse hvis der ejes positioner i det nævnte aktiv. Denne oplysning kan ske i analysen eller på andersegsvang.dk i “analyse” området.

AE Investment Research ApS kan ikke holdes ansvarlig på nogen måde for udviklingen i aktier, eller tab som følge af aktiehandel, hvor analyser og indhold fra www.andersegsvang.dk er blevet brugt. Analyser kan ikke forudsige fremtiden og nyheder kan ændre markedet øjeblikkeligt. Historisk performance giver ingen garanti for et fremtidigt afkast og al investering er risikabelt og på eget ansvar. Du har selv ansvaret for dine investering og handler og analyser og undervisning må kun bruges som inspiration. 

AE Investment Research ApS og alt indhold på www.andersegsvang.dk kan ikke holdes ansvarlig for korrekt data og eventuelle datafejl. 

  1. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret og tilbagebetalingsgaranti. Dette gælder på alle produkter købt på www.andersegsvang.dk. Er Undervisning en del af din købte pakke, kan du kun få fuld fortrydelsesret på denne del såfremt du kun har set 15% af materialet. Du kan ikke få fuld fotrydelsesret indenfor 14 dage, hvis du har set mere end 15% af undervisningen. 

Ønsker du at tage del i denne fortrydelsesret og tilbagebetalingsgaranti er det vigtigt du tager kontakt til os via E-mail: anders@andersegvang.dk så vi kan sørge for at opfylde dit krav. Ved brug af fotrydelsesretten mister man al adgang til hjemmesiden, undervisning og analyser. 

  1. Databehandling

Vi behandler forskellige data ifb. med dit medlemsskab og dine køb på hjemmesiden. Hele vores persondatapolitik kan læses på www.andersegsvang.dk/persondata/

  1. Klagemuligheder

Vi modtager gerne dine klager personligt på mail til anders@andersegsvang.dk så vi har mulighed for at behandle din klage på bedste vis. 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der også sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: anders@andersegsvang.dk

  1. Kontakt

Al kontakt kan ske via E-mail: anders@andersegsvang.dk eller via hjemmesiden www.andersegsvang.dk 

  1. Ændringer

Du har som udgangspunkt adgang til dit abonnement og undervisning så lange www.andersegsvang.dk eksisterer. Har du købt et månedligt eller årligt abonnement har du adgang til dette så længe dine betalingsforpligtelser opretholdes. 

Ring mig op

Andet

Handelsbetingelser

Cookies og Privatlivspolitik

Kontaktinformation

anders@andersegsvang.dk

+45 61 78 08 27