+19 timers online undervisning

I dette online undervisningsforløb får du adgang til videobaseret undervisning i alt fra værdisætning, porteføljestyring, risikostyring og en strategi baseret på “Kvalitetsaktier”. Undervisningsforløbet giver dig også adgang til værktøjer, du kan bruge i dit løbende analysearbejde og opbygning af din egen screener. 

Undervisningen er til dig der ønsker at blive klogere på investering, værdisætning og analyser. Du kan benytte undervisningen til at udarbejde egne analyser og foretage selvstændige investeringsbeslutninger.

Dette får du adgang til ved køb af dette produkt

 

+19 timers videobaseret undervisning

For at gøre dig til en mere selvstændig investor der kan træffe velkalkulerede beslutninger, får du adgang til +19 timers online undervisning. Vi gennemgår en konkret investeringsstrategi med fokus på “Kvalitetsaktier”. Her vil du lære hvad der driver aktiekursen op over tid, hvordan du skaber en portefølje af kvalitetsaktier, hvordan du løbende styrer din portefølje og ikke mindst hvordan du udarbejder analyser og træffer beslutninger. Undervisningen er inddelt i forskellige videoer, hvor du både vil få teori, praksis og mulighed for at prøve kræfter med de introducerede værktøjer. 

Værktøjer til udarbejdelse af analyser

Som en del af undervisningen får du også adgang til regneark og værktøjer, der hjælper dig til at lave regnskabsanalyser af virksomheder, vurdere virksomhedens finansielle udvikling og forstå hvor virksomheden finansielt har sine stærke og svage sider. Du vil også lære hvordan du kan opbygge din egen aktiescreener, hvis dette er dit ønske over tid. 

 

Undervisningen indeholder

 1. Gennemgang af min strategi, udviklet på nu +8 år
 2. Indsigt i "Den perfekte virksomhed" og kendetegnet ved Kvalitetsaktier
 3. Værdisætning af aktier og virksomheder
 4. Udarbejdelse af virksomhedsanalyser og regnskabsanalyser (Fundamental analyse)
 5. Screening af aktier og opbygning af egen screener
 6. Opbygning af en portefølje med Kvalitet
 7. Risikostyring og profitoptimering
 8. Analyse-sessions med gennemgang og udarbejdelse af analyser step-by-step
 9. Nøgletal og regnskabsforståelse
 10. Værktøjer og undervisning i brugen af værktøjer til udarbejdelse af screener og analyser
 11. Forskellen på Kvalitetsaktier og Bobleraktier
 12. Spot en Kvalitetsaktie tidligt i vækstfasen
 13. Udarbejdelse af værdisætning og sensitivitetsanalyser til foretagelse af den endelige investeringsbeslutning
 14. Porteføljekontrol og løbende vurdering af porteføljens sammensætning
 15. Og mere end dette... (Undervisningen udvider sig løbende med nye videoer og nyt materiale)

Hvad siger andre?

Meget let forståeligt undervisningsmateriale som kan bruges til at forstå fundamental analyse i virkeligheden. Jeg kan absolut anbefale kurset som Anders udbyder her, og til billige penge samtidig. Mine bedste anbefalinger herfra.

Lars Filskov

Kan kun anbefale den undervisning i analyse af virksomheder og aktier som Anders Egsvang tilbyder. Det er yderst brugbart og man kan altid tilgå undervisningsmaterialet, undervisningsvideoer og Excel ark. Jeg tilmeldte mig det abonnement som Anders tilbyder på analyser, watchlister over Danske og Amerikanske aktier og jævnlige email med hvad er sker på aktiemarkedet som Anders analyserer og investerer i. Jeg har ikke fortrudt at jeg tegnede abonnement ved Anders. For mig har det været alle pengene værd.

Egon Frederiksen

Skal du investere i aktier? Den bedste investering du kan gøre til at begynde med er, at melde dig ind hos AE Investment Research. Du vil blive ført igennem et lille, men vel tilrettelagt kursus, som vil give dig de værktøjer du har brug for, for at forstår aktieverdenen! Anders Egsvang er rigtig god til at forklare kort og godt alt det du skal vide inden du kaster ud dig i køb af aktier. Efter dette kursus er du i stand til at investere i aktier med ro i sjælen!

Charles Andre

Super god undervisning. Roligt og klart toneleje holdes hele vejen igennem og forklaringerne holder. Jeg har fuldt undervisning i to år, som du i stedet bruger 6 timer på at gøre forståeligt! Du burde overtage al undervisning i Dansk Aktionærforening!

Elsebeth Holk

Jeg gik straks igang med undervisningsmodulerne, hvor Anders giver et detaljeret indblik i, hvordan han udvælger aktier til analyser og hvilke kriterier, en aktie skal opfylde, for at blive betegnet som en kvalitetsaktie. Her erfarede jeg, at Anders virkelig havde læst på lektien. Investeringsstrategien bliver fortalt i undervisningsvideoer, hvor et kompliceret stof gøres let forståelig og tilgængelig for modtageren.

Knud Boesvang

Jeg har fulgt Hr. Egsvang siden 2015. Tonen er atter saglig og reflekterende, hvortil Anders med sin (relativ) unge alder ikke alene er en god formidler/underviser, men lige såvel en inspirationskilde for unge. Tak for god service. Tak for undervisning – og tak til Anders Egsvang Rasmussen.

Jacob Jørgensen
Ring mig op

Andet

Handelsbetingelser

Cookies og Privatlivspolitik

Kontaktinformation

anders@andersegsvang.dk

+45 61 78 08 27