Tv2 - Anders Egsvang
Børsen - Anders Egsvang
DRP4 - Anders Egsvang
Aktionæren - Anders Egsvang

 

Vil du gerne være mere rolig når du investerer og træffer beslutninger?

Undervisningsserie

Forløbet kort fortalt

Online forløbet er video-baseret og indeholder mere end 12 timers samlet undervisning, som du kan se når du vil og hvor du vil. Du får undervisning i hele min strategi, der er blevet udarbejdet over 8 år. Du vil lære hvordan du screener efter de bedste aktier, hvordan du analyserer en aktie, hvilke faktorer der er vigtige for at forstå virksomheden, hvordan du sætter en værdi på virksomheden, hvordan du vurderer virksomhedens kvalitet og hvordan du vurderer om virksomheden er værd at investere i. Forløbet dækker alt du skal bruge, for at blive en dygtig investor og træffe beslutninger baseret på fakta og beregninger istedet for mavefornemmelse og gæt. 

Aktie screener til kvalitetsaktier

Medfølgende værktøjer

Jeg har som sagt brugt 8 år på at udvikle strategien. En del af tiden er blandt andet brugt på at udvikle excel-ark og værktøjer til at effektivisere analysearbejdet og finde de bedste aktier. Når du køber forløbet får du adgang til de samme værktøjer, som jeg selv bruger. Du får værktøjerne til at lave screeninger, værdisætning, virksomhedsanalyser og alt du skal bruge for at få succes med denne strategi. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, for jeg har allerede brugt 8 år på udvikling af strategien og værktøjerne og finpudse dem så de er brugbare for alle og ikke kun mig selv. 

Online undervisning var en succes i sig selv hos Anders. Jeg købte desuden også adgang til abonnementet efterfølgende, og det er guld værd. Når man stadig er en smule usikker på, om man analyserer virksomhedernes regnskaber rigtigt, så er det genialt at have Anders’ analyser og vurderinger som backup.
 
Analyserne er meget grundige udført. I analysen får jeg en pris-indikation om, hvor kursen bør ligge, når jeg skal købe. Det giver mig mere mod på at investere. Førhen var det med lukkede øjne og krydsede fingre, når jeg trykkede på købsknappen. Nu er det med ro i sjælen, for jeg ved at analysearbejdet er gjort grundigt. 
Christine Andersen

Jeg vil lige sige et stort tak for et rigtig spændende forløb – det har været en fornøjelse for mig. Som lovet var kurset praktisk anlagt, uden en masse teoretisk ’pladder’, og de teoretiske begreber der har været, har du formået at forklare på en enkel måde, som gav mening! Da jeg læste HA tilbage i slutningen af 90’erne, var Finansiering ikke mit yndlingsfag, men du har sågar fået mig til at tænke, at jeg skal have fundet min gamle lærebog frem… Det er  meget godt gået! Så stor ros til din faglige tilgang/måden at lære fra dig på, samt din betragtelige indsigt i både teori og praksis. Inspirerende.

Morten Vad

94%

Af deltagerne mener at de fremadrettet vil blive bedre investorer efter forløbet

100%

Af deltagerne ville anbefale forløbet til andre og flere bliver efterfølgende analyse-abonneneter

100%

Af deltagerne finder værktøjerne der hører med meget brugbare, Aktie screeneren er især et hit

Derfor kan denne strategi hjælpe dig til at træffe bedre investeringsbeslutninger

Der findes +150 forskellige børsnoterede virksomheder i Danmark og +6500 i USA. Som investor handler det om, at kunne snævre feltet ind og finde de få selskaber, som har et potentiale over gennemsnittet. Denne strategi går ud på at finde selskaber med lav gæld, stigende omsætning, stabil indtjening og evnen til at skabe værdi for investorer langsigtet. Denne kombination giver investeringsmuligheder med et lavt risiko niveau samt et forudsigeligt og stærkt afkastpotentiale. Usikkerhed er nemlig noget af det værste for os mennesker. Analysemodellen hjælper dig derfor både med at forstå afkastpotentialet i hvert enkelt selskab og den underliggende risiko i selskabet.

Strategien er opbygget efter inspiration fra store og velkendte investorer som Warren Buffett, Peter Lynch og andre. Efter at have læst over 35 forskellige bøger omkring investering, har jeg opbygget en klar forståelse for hvad der logisk og menneskeligt giver bedst mening for mig når jeg investerer. Når man opbygger en investeringsstrategi er det altid vigtigt, det ikke kun er på papiret det virker fornuftigt. Man skal tage højde for at strategien i praksis også skal kunne fungere. Strategien må derfor ikke gøre dig nervøs i dårlige tider eller gøre dig for euforisk i de gode tider. Strategien jeg i dag bruger vil jeg klassificere som for mig at værende en effektiv strategi, som giver ro i maven. Den korte beskrivelse af strategien er: 

“Jeg investerer i stabilt vækstende og veldrevne virksomheder, hvor markedet undervurderer virksomhedens evne til at vækste og skabe resultater langsigtet. Markedets kortsigtede tankegang går nemlig ofte udover stærke og vækstende virksomheder. Her gemmer der sig typisk gode investeringer, hvor man har mulighed for at slå markedet. “

Super forløb med en god gennemgang hvor vi blev ved med at cirkulere om det samme emne hvilket hjalp på forståelsen af strategien. Det er helt sikkert et forløb der kan anbefales til andre.

Eske Kjeldal

Meget let forståeligt undervisningsmateriale som kan bruges til at forstå fundamental analyse i virkeligheden. Jeg kan absolut anbefale kurset som Anders udbyder her, og til billige penge samtidig. Mine bedste anbefalinger herfra!

Lars Filskov

Dette online forløb indeholder alt du skal bruge fordelt på mere end 12 timers undervisning

Aktie screener til kvalitetsaktier
Teori

Undervisningsforløbet starter med al den nødvendige teori du skal bruge, for først og fremmest at forstå hvor strategien stammer fra, hvad viden der ligger bag og hvorfor den virker. 

Efter den basale teori, vil vi igennem forløbet dykke længere og længere ned i strategien. Til sidst vil du derfor vide hvordan du screener for gode aktier, hvordan du værdisætter virksomheder, hvordan du analyserer dig frem til interessante investeringer og ikke mindst skiller en masse uinteressante selskaber fra. 

En af de vigtigste elementer i strategien er nemlig at kunne skelne “Den perfekte virksomhed” fra mængden af uinteressante investeringsmuligheder. 

Step-by-Step Guide

Når du har al den teoritiske viden på plads, som skal bruges til at udføre strategien, så går vi videre til step-by-step hvordan du rent faktisk bruger strategien. 

Her vil du lære hvordan først starter med at skabe investeringsideer, screener for de bedste selskaber og derefter udvælger de selskaber du vil gå videre med i analysen. 

Når de bedste selskaber synes at være identificeret, så vil du lære hvad næste step er – nemlig hele virksomhedsanalysen. Her vil du lære hvordan du ser om virksomheden lever op til de kriterier vi har. 

Efter virksomhedsanalysen er bestået, så er næste step prisen og værdien. Her vil du lære, hvordan du værdisætter virksomheder og hvordan du ud fra en værdisætning træffer beslutningen, om du føler dig sikker nok, til at foretage en endelig investering. 

Til sidst vil du lære hvordan du opbygger en portefølje af kvalitetsaktier og senere styrer denne portefølje og løbende træffer de bedste beslutninger i markedet. 

Praktiske eksempler

For at du efter forløbet, kan gå direkte i gang med at benytte strategien effektivt, så vil der løbende i forløbet og efter undervisningen være indlagt praktiske eksempler. Her vil vi se nærmere på hvordan vi finder de rigtige tal, hvad tallene fortæller os og hvordan man helt præcist analyserer virksomheder fra A til Z. 

Du vil her selvfølgelig også lære hvordan du bruger de mange værktøjer der følger med i forløbet. 

Analyseværktøjer

I forløbet vil jeg undervise i både værdisætning og virksomhedsanalyser. For at kunne foretage de bedste analyser, så kræver det de rette værktøjer. Derfor følger alle de nødvendige værktøjer selvfølgelig også med i forløbet. Her får du: 

  • En “aktie screener” du kan bruge til at screene forskellige selskaber og vise hvilke selskaber du bør gå videre med i analysen. Aktie screeneren vil også fortælle dig, hvornår det timingsmæssigt er et godt tidspunkt at investere i de “perfekte virksomheder”. 
  • Et ark til udførelse af en ordentlig virksomhedsanalyse. Ved blot at indtaste nogle simple regnskabstal vil dette ark vise dig om virksomheden består de regler, som du har lært i forløbet. Virksomhedsanalyse-arket gør det nemt at udføre analyser og drage en konklusion
  • Et ark til sensitivitetsanalyser, som hjælper dig med at se om der er høj nok “sikkerhedsmargin” til at du tør foretage en endelig investering. Sensitivitetsanalysen giver dig mulighed for at “lege” lidt med tallene og forstår, hvad virksomheden vil være værd, hvis de overperformer eller underperformer i fremtiden. Samtidig viser analysen dig, hvad virksomheden kan handles til i fremtiden hvis markedet er pessimistisk eller optimistisk. 

100% lærte noget nyt

Første online forløb blev udsolgt på kun 14 dage. Deltagerne var en blanding af både erfarne investorer og nybegyndere. Alligevel var alle enige om, at de lærte noget nyt, de ikke vidste før forløbet. Om du er ny eller mere erfaren, gør derfor ikke så meget. Det vigtige er at du er sulten efter ny viden og forbedring af dine evner som investor og “stock picker”. Derfor er online forløbet nu videobaseret, så flere kan få gavn af værktøjerne. 

Den rette strategi gør dig til en bedre investor – ikke analysemodeller

Jeg har igennem min tid som investor fået undervisning i både teknisk og fundamental analyse. Jeg har samtidig studeret økonomi og finans på universitet og arbejdet emnet i flere år. Efter nogle år fandt jeg hurtigt ud af, at analysemodeller i sig selv gør dig ikke til en bedre investor. Der findes rigtig mange forskellige kurser du kan tage i både teknisk og fundamental analyse og indenfor de to emner findes der 1.000 måder at bruge modellerne på. Det kan være rigtig fornuftigt at kende til forskellige analysemetoder og forstå værdien af fundamental og teknisk analyse, men det vil formentligt ikke gør dig til en bedre investor. 

Strategi er vejen til bedre resultater. Derfor er dette online forløb ikke undervisning i analysemetoder, det er undervisning i en helt konkret strategi der fungerer fordi den er bundet op på økonomiske og logiske værdisætningsmetoder og fordi, at den tager højde for, at hvis vi som mennersker skal følge en strategi kræver det at vi stoler på den virker både i gode tider og dårlige og at vi samtidig forstår hvorfor den virker. Bare rolig du vil i forløbet lære en masse om at værdisætte virksomheder, men endnu bedre vil du lære hvordan du bruger denne værdisætning til at træffe en konkret investeringsbeslutning. 

Super god undervisning. Roligt og klart toneleje holdes hele vejen igennem og forklaringerne holder. Jeg har fuldt undervisning i to år, som du i stedet bruger 6 timer på at gøre forståeligt! Du burde overtage al undervisning i Dansk Aktionærforening!

Elsebeth Holk

Har fulgt Hr. Egsvangs investering investeringsblog siden 2015. Tonen er atter saglig og reflekterende, hvortil Anders med sin (relativ) unge alder ikke alene er en god formidler/underviser, men lige såvel en inspirationskilde for unge. Tak for god service. Tak for undervisning – og tak til Anders Egsvang Rasmussen.

Jacob Jørgensen
Vil du gerne i gang med at investere i value-virksomheder, men ved ikke rigtigt hvilke virksomheder du skal købe, eller hvordan du skal gribe det an, så har du efter et kursus hos Anders Egsvang  fundet svaret på begge dele. Du erhverver redskaber, der både kan give dig et hurtigt overblik over potentialet i virksomheder, og kommer også i gennem mere grundige analyser af en virksomheds vækst og dermed værdi på længere sigt. Skal jeg vurdere value for money af kurset, værdisætter Anders ikke sin egen indsats i det omfang, han kunne gøre. Det skal vi som kunder ikke være kede af!
 
Jacob Røn
Jeg har tidligere deltaget på et af Anders’ kursusforløb, ligesom jeg har fulgt undervisningsforløbet online. I begge henseender med meget stor tilfredshed. Man får via undervisningen en struktureret og overskuelig gennemgang af aktiemarkedet, ligesom man får dyb indsigt og forståelse i den strategi  Anders selv anvender som succesfuld kvalitetsinvestor. Forløbet er ekstremt overskueligt, alle kan deltage og drage stor nytte af Anders’  måde at formidle, et til tider svært stof, på en utrolig enkelt måde. Så sidder du med ønsket om at investere i aktier, følge en strategi, som giver mening, så er dette stedet for dig.
 
Claus Ciampi
Tak for et virkelig godt onlinekursus!
 
Jeg ledte i lang tid efter en måde at analysere interessante aktier på. Med Anders’ tilgang fandt jeg endelig metoden der kunne sortere de dårlige investeringer fra. Analyseværktøjet har gjort udslaget og den første handel efter kurset gav hurtigt et afkast på 26%. Ligeså vigtigt har kurset bidraget til at sortere de dårlige valg fra, som ellers ville have kostet på afkastet.
 
Således har jeg formået at højne kvaliteten af mine stock picks, efter at jeg har omsat Anders’ viden fra kurset, til et samlet afkast på +23% for året. En investering i et kursus hos Anders Egsvang er derfor hurtigt tjent hjem igen.
 
Henrik Hessel

4,7 stjerner gennemsnitlig vurdering