4,5 stjerner gennemsnitlig vurdering

anders@andersegsvang.dk

Vil du gerne være mere rolig når du investerer og træffer beslutninger?

Tilmeld dig dette online forløb, hvis du vil lære en strategi, der kan gøre dig mere rolig i dine investeringsbeslutninger og dermed også mere effektiv som investor. I forløbet vil du lære både analysemetoder, værdisætning af virksomheder, metoder til at styre og opbygge din portefølje og hele strategien til at investere og træffe beslutninger ud fra anlyser og beregninger og ikke mavefornemmelse og gæt. Du modtager mere end 12 timers samlet undervisning samt alle værktøjer til at lave professionelle analyser og foretage investeringsbeslutninger. 

Jeg vil lige sige et stort tak for et rigtig spændende forløb – det har været en fornøjelse for mig. Som lovet var kurset praktisk anlagt, uden en masse teoretisk ’pladder’, og de teoretiske begreber der har været, har du formået at forklare på en enkel måde, som gav mening! Da jeg læste HA tilbage i slutningen af 90’erne, var Finansiering ikke mit yndlingsfag, men du har sågar fået mig til at tænke, at jeg skal have fundet min gamle lærebog frem… Det er  meget godt gået! Så stor ros til din faglige tilgang/måden at lære fra dig på, samt din betragtelige indsigt i både teori og praksis. Inspirerende.

Morten Vad

94%

Af deltagerne på første online forløb tror at de fremadrettet vil blive bedre investorer efter forløbet

100%

Af deltagerne på første online forløb ville anbefale forløbet til andre

100%

Af deltagerne på første online forløb synes at værktøjerne der hører med er brugbare, Aktie screeneren især

Derfor kan denne strategi hjælpe dig til at træffe bedre investeringsbeslutninger

Der findes +150 forskellige børsnoterede virksomheder i Danmark og +3500 i USA. Som investor handler det om, at kunne snævre feltet ind og finde de få selskaber, som har et potentiale over gennemsnittet. Denne strategi går ud på at finde selskaber med lav gæld, stigende omsætning, stabil indtjening og evnen til at skabe værdi for investorer langsigtet. Denne kombination giver investeringsmuligheder med et lavt risiko niveau samt et forudsigeligt og stærkt afkastpotentiale. Usikkerhed er nemlig noget af det værste for os mennesker. Analysemodellen hjælper dig derfor både med at forstå afkastpotentialet i hvert enkelt selskab og den underliggende risiko i selskabet.

Strategien er opbygget efter inspiration fra store og velkendte investorer som Warren Buffett, Peter Lynch og nogle andre. Efter at have læst over 35 forskellige bøger omkring investering, har jeg opbygget en klar forståelse for hvad der logisk og menneskeligt giver bedst mening for mig når jeg investerer. Når man opbygger en investeringsstrategi er det altid vigtigt, det ikke kun er på papiret det virker fornuftigt. Man skal tage højde for at strategien i praksis også skal kunne fungere. Strategien må derfor ikke gøre dig nervøs i dårlige tider eller gøre dig for euforisk i de gode tider. Strategien jeg i dag bruger vil jeg klassificere som for mig at værende en effektiv strategi, som giver mig ro i maven. Den korte beskrivelse af strategien er: 

“Jeg investerer i stabilt vækstende og veldrevne virksomheder, som er undervurderet af markedet og hvor jeg finder det muligt at fremskrive deres indtjening i den nærmeste fremtid.” 

Super forløb med en god gennemgang hvor vi blev ved med at cirkulere om det samme emne hvilket hjalp på forståelsen af strategien. Det er helt sikkert et forløb der kan anbefales til andre.

Eske Kjeldal

Svært stof blev formidlet på en nem og overskuelig måde, så selv ny-investorer kan forstå det. Dette er ikke en quick-fix løsning du får, men et grundig og brugbar analyseværktøj til at finde ud af om en virksomhed er værd at investere i. Tak til Anders for et virkelig godt kursus!

Christine Andersen

Dette online forløb indeholder alt du skal bruge fordelt på mere end 12 timers undervisning

Aktie screener til kvalitetsaktier
Teori

Undervisningsforløbet starter med al den nødvendige teori du skal bruge, for først og fremmest at forstå hvor strategien stammer fra, hvad viden der ligger bag og hvorfor den virker. 

Efter den basale teori, vil vi igennem forløbet dykke længere og længere ned i strategien. Til sidst vil du derfor vide hvordan du screener for gode aktier, hvordan du værdisætter virksomheder, hvordan du analyserer dig frem til interessante investeringer og ikke mindst skiller en masse uinteressante selskaber fra. 

En af de vigtigste elementer i strategien er nemlig at kunne skelne “Den perfekte virksomhed” fra mængden af uinteressante investeringsmuligheder. 

Step-by-Step Guide

Når du har al den teoritiske viden på plads, som skal bruges til at udføre strategien, så går vi videre til step-by-step hvordan du rent faktisk bruger strategien. 

Her vil du lære hvordan først starter med at skabe investeringsideer, screener for de bedste selskaber og derefter udvælger de selskaber du vil gå videre med i analysen. 

Når de bedste selskaber synes at være identificeret, så vil du lære hvad næste step er – nemlig hele virksomhedsanalysen. Her vil du lære hvordan du ser om virksomheden lever op til de kriterier vi har. 

Efter virksomhedsanalysen er bestået, så er næste step prisen og værdien. Her vil du lære, hvordan du værdisætter virksomheder og hvordan du ud fra en værdisætning træffer beslutningen, om du føler dig sikker nok, til at foretage en endelig investering. 

Til sidst vil du lære hvordan du opbygger en portefølje af kvalitetsaktier og senere styrer denne portefølje og løbende træffer de bedste beslutninger i markedet. 

Praktiske eksempler

For at du efter forløbet, kan gå direkte i gang med at benytte strategien effektivt, så vil der løbende i forløbet og efter undervisningen være indlagt praktiske eksempler. Her vil vi se nærmere på hvordan vi finder de rigtige tal, hvad tallene fortæller os og hvordan man helt præcist analyserer virksomheder fra A til Z. 

Du vil her selvfølgelig også lære hvordan du bruger de mange værktøjer der følger med i forløbet. 

Analyseværktøjer

I forløbet vil jeg undervise i både værdisætning og virksomhedsanalyser. For at kunne foretage de bedste analyser, så kræver det de rette værktøjer. Derfor følger alle de nødvendige værktøjer selvfølgelig også med i forløbet. Her får du: 

  • En “aktie screener” du kan bruge til at screene forskellige selskaber og vise hvilke selskaber du bør gå videre med i analysen. Aktie screeneren vil også fortælle dig, hvornår det timingsmæssigt er et godt tidspunkt at investere i de “perfekte virksomheder”. 
  • Et ark til udførelse af en ordentlig virksomhedsanalyse. Ved blot at indtaste nogle simple regnskabstal vil dette ark vise dig om virksomheden består de regler, som du har lært i forløbet. Virksomhedsanalyse-arket gør det nemt at udføre analyser og drage en konklusion
  • Et ark til sensitivitetsanalyser, som hjælper dig med at se om der er høj nok “sikkerhedsmargin” til at du tør foretage en endelig investering. Sensitivitetsanalysen giver dig mulighed for at “lege” lidt med tallene og forstår, hvad virksomheden vil være værd, hvis de overperformer eller underperformer i fremtiden. Samtidig viser analysen dig, hvad virksomheden kan handles til i fremtiden hvis markedet er pessimistisk eller optimistisk. 

100% lærte noget nyt

Første online forløb blev udsolgt på kun 14 dage. Deltagerne var en blanding af både erfarne investorer og nybegyndere. Alligevel var alle enige om, at de lærte noget nyt, de ikke vidste før forløbet. Om du er ny eller mere erfaren, gør derfor ikke så meget. Det vigtige er at du er sulten efter ny viden og forbedring af dine evner som investor og “stock picker”. 

Den rette strategi gør dig til en bedre investor – ikke analysemodeller

Jeg har igennem min tid som investor fået undervisning i både teknisk og fundamental analyse. Jeg har samtidig studeret økonomi og finans på universitet og arbejdet emnet i flere år. Efter nogle år fandt jeg hurtigt ud af, at analysemodeller i sig selv gør dig ikke til en bedre investor. Der findes rigtig mange forskellige kurser du kan tage i både teknisk og fundamental analyse og indenfor de to emner findes der 1.000 måder at bruge modellerne på. Det kan være rigtig fornuftigt at kende til forskellige analysemetoder og forstå værdien af fundamental og teknisk analyse, men det vil formentligt ikke gør dig til en bedre investor. 

Strategi er vejen til bedre resultater. Derfor er dette online forløb ikke undervisning i analysemetoder, det er undervisning i en helt konkret strategi der fungerer fordi den er bundet op på økonomiske og logiske værdisætningsmetoder og fordi, at den tager højde for, at hvis vi som mennersker skal følge en strategi kræver det at vi stoler på den virker både i gode tider og dårlige og at vi samtidig forstår hvorfor den virker. Bare rolig du vil i forløbet lære en masse om at værdisætte virksomheder, men endnu bedre vil du lære hvordan du bruger denne værdisætning til at træffe en konkret investeringsbeslutning. 

Super god undervisning. Roligt og klart toneleje holdes hele vejen igennem og forklaringerne holder. Jeg har fuldt undervisning i to år, som du i stedet bruger 6 timer på at gøre forståeligt! Du burde overtage al undervisning i Dansk Aktionærforening!

Elsebeth Holk

Har fulgt Hr. Egsvangs investering investeringsblog siden 2015. Tonen er atter saglig og reflekterende, hvortil Anders med sin (relativ) unge alder ikke alene er en god formidler/underviser, men lige såvel en inspirationskilde for unge. Tak for god service. Tak for undervisning – og tak til Anders Egsvang Rasmussen.

Jacob Jørgensen
Vil du gerne i gang med at investere i value-virksomheder, men ved ikke rigtigt hvilke virksomheder du skal købe, eller hvordan du skal gribe det an, så har du efter et kursus hos Anders Egsvang  fundet svaret på begge dele. Du erhverver redskaber, der både kan give dig et hurtigt overblik over potentialet i virksomheder, og kommer også i gennem mere grundige analyser af en virksomheds vækst og dermed værdi på længere sigt. Skal jeg vurdere value for money af kurset, værdisætter Anders ikke sin egen indsats i det omfang, han kunne gøre. Det skal vi som kunder ikke være kede af!
 
Jacob Røn

4,5 stjerner gennemsnitlig vurdering