Invester i din fremtid og for din fremtid

Investering – et ord der ofte spreder vandene. Nogle holder helt op med at lytte når man nævner dette ord, fordi det virker så uoverskueligt og for nogle måske også uinteressant. Andre spidser ører og nogle helt tredje begynder at fortælle om deres investeringshistorier, om finanskrisen eller noget helt andet. 

Investering er et ekstremt vigtigt emne, når vi snakker økonomi og opsparing. En effektiv investeringsplan tager dig fra en opsparing på 100.000 kr. til en opsparing på 1 million kroner, på mindre end det halve af tiden, hvis du bare sparede op hver måned. Hvordan kan det mon lade sig gøre? Renters rente effekten. 

Analyser virksomheder med fundamental analyse
Anders egsvang underviser

Kan jeg lære at investere?

Som så meget andet kræver det at få succes med sine investeringer, viden, strategi, mindset og eksekvering. 

Det er vigtigt at du ved hvad du investerer i, hvad det koster dig, hvad risikoen er, om denne risiko er værd at løbe osv. Det er samtidig også vigtigt at kende noget til verdenshistorien, det lyder måske ikke super spændende, men så har du ikke hørt min version af den :-). 

Efter viden kommer strategi. En strategi sætter en handlingsplan bag din nyerhvervede viden og skærer mange spildte år af dine investeringer. For selvom investering kan få dig hurtigere mod dit mål, så kan det også have den modsatte effekt, hvis man investerer uvidende, eksperimenterende eller blot uden en konkret og bevist strategi. 

Invester med det rette mindset

Tålmodighed er en dyd, også når det kommer til investering og forrentning af dine hårdt opsparede midler. Investeringsmarkedet kræver ikke blot tålmodighed, det kræver også det rigtige mindset. Markederne svinger altid i værdi, men de svinger ikke uden grund eller mening. Når du lærer at kende forskel på kortsigtede udsving og langsigtede trends, skaber det en tiltro til dine evner som investor, og gør at man kan holde tålmodigheden i de mere svære investeringsperioder. 

Investering med renters rente effekt

Er det ikke risikablet at investere?

At investere kommer altid med en vis form for risiko. Investerer du over mange år, med en konkret strategi fjerner du dog en del af den risiko. Spreder du dine investeringer i de rette kasser kan du skære endnu mere af risikoen væk. Forstår du hvad du investerer i, effekten af renters rente og hvordan investeringerne hænger sammen med verdens udvikling får du et mindset der gør, at du ikke er bange for den risiko der er i at investere

Investering behøver ikke at være meget risikofyldt, det handler helt om den strategi man benytter sig af. Har du overhovedet råd til at lade være med at investere? Med negative indlånsrenter i banken og inflation i verden bliver dine penge kun mindre værd, hvis ikke de bliver investeret. Så hvad nytter det at spare op, hvis ikke man aktivt sørger for at pengene minimum holder deres værdi i mellem tiden? 

Få 5 gode råd dirkete i indbakken

Kan du blive usikker, når du skal investere i en ny aktie? Så er du bestemt ikke den eneste. Få tilsendt 5 råd som kan skabe ro i maven til dine fremtidige investeringer.

Har du spørgsmål til din aktieinvestering?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ring mig op

Andet

Handelsbetingelser

Cookies og Privatlivspolitik

Kontaktinformation

anders@andersegsvang.dk

+45 61 78 08 27